Service
Print Friendly, PDF & Email

Din produktion i trygga hÀnder

PTE Conveyorℱ tillhandahĂ„lla tjĂ€nster, support, verktyg och reservdelar för att skydda din investering och garantera total effektivitet genom hela utrustningens livslĂ€ngd.

NÀr du arbetar med oss kan du vÀlja frÄn ett urval av serviceavtal:

 • Besiktning
  Vi erbjuder besiktning av anlÀggning, analys av driftförhÄllande, rekommenderar servicenivÄ och serviceplan för förebyggande underhÄll och hÄller i kundutbildningar.
 • Förebyggande underhĂ„ll
  Sker normalt 1 ggr/Ă„r.
  AllmÀn genomgÄng av alla delar samt en specifik besiktning av glidlist, kedja och slit detaljer i drivenhet. Ett protokoll upprÀttas med förslag pÄ ÄtgÀrder.
 • Support
  StĂ€ndiga förbĂ€ttringar pĂ„ produkterna sker och vi tillhandahĂ„ller support sĂ„ lĂ€nge kunden önskar.‹ Vi erbjuder förutom tillförlitlighet och tillgĂ€nglighet snabba leveranser av vĂ„ra reservdelar.

Tryggare transport med serviceavtal

VÄra transportörer har mycket god livslÀngd och kan klara lÄnga perioder utan nÄgon egentlig service. Men naturligtvis pÄverkas systemet av miljö och belastning. SjÀlvklart blir allt Ànnu bÀttre med regelbunden och planerad service. Det gör ocksÄ att produktionstryggheten ökar, hela systemet hÄller lÀngre och blir sÀkrare. Vi erbjuder dÀrför vÄra kunder att teckna ett serviceavtal. Service intervallen bestÀms specifikt för varje installation i samrÄd med kunden. Med ett serviceavtal kan underhÄllet skötas under ett planerat produktionsstopp och du förebygger oplanerade avbrott i produktionen. Vi kan ocksÄ planera servicen i god tid och ge bÀttre service. Produktionstryggheten ökar. Kontakta oss med en förfrÄgan och vÀnligen nÀmn att det gÀller ett serviceavtal.