Livsmedel
Print Friendly, PDF & Email

Utrymmesbesparande och varsam hantering Àr nyckeln

PTE Conveyorℱ har lĂ„ng erfarenhet av att leverera lösningar för produktionslogistik inom livsmedels-och dryckesindustrin.

Oavsett om dina varor kommer i kartonger, metallburkar eller plastflaskor sÄ har vi lösningarna. Vi hjÀlper dig att öka kapaciteten och din förmÄga att möta förÀndrade behov pÄ marknaden.

Vi erbjuder lösningar för transport, buffring, uppdelning och sammanslagning. Leveransformen Àr upp till dig och kan vara komponenter, standardiserade moduler eller nyckelfÀrdiga projekt. VÄra transportörer finns i aluminium och rostfritt stÄl. Lösningarna Àr enkla att konstruera, montera, integrera i maskiner och sÄ smÄningom Àndra och omforma efter dina behov.

Du kan vÀlja att transportera pÄ hög höjd för att maximera tillgÀnglig golvyta och gör det lÀtt för operatören att fÄ tillgÄng till maskiner och hanteringsutrustning. Med hastigheter upp till 60 m / min och med en dynamisk hastighetskontroll fÄr ni en vÀlbalanserad linje som dessutom ger en minskad energiförbrukning.

Sist men inte minst, vÄra lösningar tar hand om dina operatörer. VÄr speciellt utformade utrustning levererar branschledande lÄg ljudnivÄ, hög sÀkerhet och en god arbetsmiljö.