Livsmedel
Print Friendly, PDF & Email

Utrymmesbesparande och varsam hantering är nyckeln

PTE Conveyor™ har lång erfarenhet av att leverera lösningar för produktionslogistik inom livsmedels-och dryckesindustrin.

Oavsett om dina varor kommer i kartonger, metallburkar eller plastflaskor så har vi lösningarna. Vi hjälper dig att öka kapaciteten och din förmåga att möta förändrade behov på marknaden.

Vi erbjuder lösningar för transport, buffring, uppdelning och sammanslagning. Leveransformen är upp till dig och kan vara komponenter, standardiserade moduler eller nyckelfärdiga projekt. Våra transportörer finns i aluminium och rostfritt stål. Lösningarna är enkla att konstruera, montera, integrera i maskiner och så småningom ändra och omforma efter dina behov.

Du kan välja att transportera på hög höjd för att maximera tillgänglig golvyta och gör det lätt för operatören att få tillgång till maskiner och hanteringsutrustning. Med hastigheter upp till 60 m / min och med en dynamisk hastighetskontroll får ni en välbalanserad linje som dessutom ger en minskad energiförbrukning.

Sist men inte minst, våra lösningar tar hand om dina operatörer. Vår speciellt utformade utrustning levererar branschledande låg ljudnivå, hög säkerhet och en god arbetsmiljö.